De urmărit: Connor Wickham

Connor Wickham este unul dintre cei mai talentați tineri fotbaliști din Insulă. Actualul component al grupării antrenate de către fostul idol al tribunelor de pe Old Trafford, Roy Keane, țintește o carieră fabuloasă pe Portman Road. Ipswich Town nu a reușit de-a lungul timpului să aibe în curtea clubului un talent precum Connor Wickham. Potențialul său imens l-am putut observa la CE sub 17 ani care s-a desfășurat in Liechsteinstein, în vara acestui an. Coleg cu o generație remarcabilă de sportivi englezi, Wickham s-a încununat campion european, învingând în marea finală selecționata similară a Spaniei, scor final 2-1. Eroul englezilor a fost protagonistul nostru de astăzi. Competiția aceasta rezervată fotbaliștilor cu vârstă cuprinsă până spre 17 ani a fost un bun prilej pentru a observa cât se poate de plăcut fotbaliști ai căror talent enorm a putut fi remarcat de către microbiști. Astăzi începând cu ora 21:45 voi urmări prestația acestui talentat vârf britanic și am să vă prezint evoluția sa din meciul cu Derby County care va conta pentru etapa a 16-a din N Power Championship, cel de-al doilea eșalon ca importanță din fotbalul englezesc.

Update: Tocmai s-a încheiat prima repriză a întâlnirii dintre Ipswich Town și Derby County, meci care contează pentru etapa a 16-a din Championship. Connor Wickham a fost introdus încă din primele minute de către Roy Keane, iar contribuția sa a fost până acum foarte mare pentru ocupanții poziției a 6-a. Chiar dacă nu și-a trecut încă numele pe lista marcatorilor, protagonistul nostru a oferit multe momente bune în care și-a ajutat pe deplin coechipierii, însă fie lipsa de precizie, respectiv concentrarea ridicată a vizitatorilor l-a determinat pe Wickham să nu-și poate ajuta colegii îndeajuns. Cu toate acestea însă, puștiul englez arată multă determinare în joc și poate să producă mult deranj in apărarea celor porecliți '' berbecii ''. Am să vă țin la curent în continuare cu evoluția sa. Ne auzim peste încă cel puțin 48 de minute.

Fluier final pe Portman Road. Derby County continuă forma de excepție și înving de o manieră categorică gruparea manageriată de către Roy Keane, fostă legendă pe Old Trafford. Pe banca ''berbecilor'' se află fiul celui mai titrat tehnician englez din istorie, Brian Howard Clough. Cei doi antrenori au jucat la dubla câștigătoare a Cupei Campionilor Europeni, Nottingham Forest, însă în perioade total diferite. Trecând peste acest aspect, prestația lui Connor Wickham a lăsat de dorit în repriza secundă. Șiretlenia lui Nigel Clough a cunoscut încă un episod fericit în acest caz și datorită inspirației de a-i face pe elevii săi să-l urmarească îndeaproape pe cel care s-a încununat campion european sub 17 ani în vara acestui an, Derby County a trecut cu brio de un test foarte dificil. Din păcate, aceasta strictă supraveghere de care a avut parte tânărul atacant englez nu a fost de bun augur pentru Ipswich Town. Vizitatorii au fost de departe foarte concentrați și au plecat cu toate cele 3 puncte de pe Portman Road. Eroul oaspeților a fost Kris Commons, autor al unei duble de senzație. Asta a fost tot. Mâine am să vă prezint încă doua tinere talente care vor străluci mai apoi în viitorul apropiat, după părerea mea.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.