Evoluțiile tinerilor propuși pe anul 2010, partea I

Konstantin Rausch, Hannover 96

- 3 aparitii / 0 goluri. Fundasul lateral stanga si-a aratat talentul atunci cand trebuia. Hannover 96 ocupa pozitia a 4-a in Bundesliga, depasind-o pe Bayern Munchen. Chiar daca nu a inscris deloc de la amintirea sa pe blog, Rausch a dat dovada de maturitate sportiva desavarsita. Desele patrunderi pe banda le-a priit coechipierilor sai.

Juan Manuel Mata, FC Valencia

- 5 aparitii / 0 goluri . Juan Manuel Mata a cauzat rularea jucatorilor impusa de Unai Emery si evolutiile sale nu au mai fost atat de reusite precum in sezonul precedent. Lotul destul de echilibrat valoric al ''liliecilor'' l-a obligat pe antrenor sa decurga la odihnirea lui Mata in cateva meciuri, ceea ce a contat decisiv in prestatiile sale ulterioare.

Mark Albrighton, Aston Villa

- 4 aparitii / 1 gol . Fotbalistul loial celor porecliti '' The Villans '' a prestat evolutii foarte bune, dar in majoritatea cazurilor s-a lovit de un ghinion teribil care a culminat doar cu inscriera unui singur gol, insa partida cu Tottenham Hotspur a fost pierduta de Aston Villa, 2-1. In momentul de fata, Aston Villa se afla in apropierea zonei retrogradabile in campionat, locul 15.

Benedikt Howedes, Schalke 04

- 4 aparitii / 1 gol . Stalpul defensivei uneia dintre echipele care a transferat in vara nume sonore si-a respectat in mod laudabil meseria. In 65% din cazuri, Howedes s-a dovedit fundasul care decide meciuri pentru Schalke 04, atat din perspectiva defensiva, cat si ofensiva.

Mats Hummels, Borussia Dortmund

- 3 aparitii / 0 goluri . Hummels a fost impreuna cu Neven Subotic cea mai buna pereche de fundasi centrali din Bundesliga, acolo unde Borussia Dortmund a incasat doar 10 goluri in 17 partide. Fundasul adus de ''galbeni'' in urma cu 3 ani de la Bayern Munchen a inscris 3 goluri pentru Dortmund, insa toate reusitele sale au fost inainte ca el sa fie amintit pe blog.

Alvaro Dominguez, Atletico Madrid

- 4 aparitii / 1 gol . Unul dintre cei mai promitatori fundasi spanioli ai momentului a trecut nivelul maturizarii depline odata cu titularizarea permanenta in primul 11. Alvaro Dominguez si-a trecut numele pe lista marcatorilor intr-un meci cu Malaga incheiat cu scorul de 3-0.

Leroy Fer, Feyenoord Rotterdam
- A fost amintit de mine, dar a fost accidentat si nu a putut evolua nici macar intr-o partida. Este asteptat sa revina spre jumatatea lunii ianuarie.

Shinji Kagawa, Borussia Dortmund
- 2 aparitii, 1 gol . Kagawa a fost scris de mine pe data de 15 Decembrie si de atunci a mai evoluat intr-un singur joc oficial, infrangerea cu Eintracht Frankfurt. Meciul cu Sevilla era decisiv pentru calificarea in urmatoarea faza a competitiei Europa League, dar primul sau gol nu a contat deloc, scorul final terminandu-se 2-2, rezultat nesuficient.

Florin Gardos si Mateo Mussachio au evoluat intr-o singura partida si nu putem afirma nimic imbucurator in acest sens.
Reactions

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii