Sebastian Jung, noul Philipp Lahm


Marile campionate ale Europei, în special cel nemţesc, oferă prilejul microbiştilor să asiste în cele mai multe cazuri la descoperirea unor talente din sportul rege, indiferent de poziţia sa. Astăzi se desfăşoară o nouă etapă din cadrul Bundesligii, iar din cele 21 scurse până acum, un fundaş lateral dreapta de meserie mi-a atras atenţia în mod plăcut prin pătrunderile şi de asemenea, replierile destul de rapide către ambele careuri. Eintracht Frankfurt este gruparea ce-l deţine pe protagonist şi în prezent, echipa aflată în celebrul oraş recunoscut în lume pentru cel mai mare aeroport al continentului european, ocupă momentan locul 10, însă ultimele rezultate negative au adus gruparea antrenată de către Michael Skibbe pe această poziţie. Angrenajul echipei suferă oarecum mici modificări, însă Sebastian Jung este în continuare preferat pe banda dreaptă, fiind unul dintre puţinii fotbalişti care-l fac pe Skibbe un tehnician realizat.

Domnia sa a fost cel care l-a promovat în prima echipă, fiind extrem de mulţumit datorită calităţilor excelente ale lui Jung, printre care se află cele două necesităţi în privinţa unui astfel de jucător, pătrunderi şi replieri. Aminteşte prin aceste calităţi remarcabile de Philipp Lahm, component al celei mai titrate grupări profesioniste din cadrul fotbalului nemţesc, Bayern Munchen. La cei 20 de ani ai săi, Jung a evoluat în absolut toate partidele disputate în campionat de către Eintracht, 21 la număr. Această teribilă constanţă arată încă odată imensul său talent, iar Skibbe este realmente încântat de ceea ce a realizat Jung. Uneori face exces de zel în ceea ce priveşte pătrunderile spectaculoase pe bandă, dar n-a ajuns încă la stadiul eventualelor critici acordate de antrenor, ceea ce-i încredinţează o stare de bine prin tot ceea ce face. Sebastian Jung mi-a atras atenţia încă din urmă cu şase etape în spate, dar am considerat că este necesar urmărirea sa pentru ca promovarea de acum să fie pe deplin meritată.

Ştie permanent să-şi mulţumească fanii prin evoluţiile sale şi mereu are parte de susţinere reciprocă, atât din partea spectatorilor, cât mai ales a staff-ului. Tocmai datorită deselor apariţii în primul unsprezece, selecţionerul Germaniei este plăcut surprins de progresul acestui Jung şi l-a nominalizat pe lista sa în vederea următoarelor partide în care vor fi supuşi fotbaliştii nemţi contând pentru preliminariile CE din 2012 care va avea loc în Polonia şi Ucraina. Centrările sunt un alt atu de care Sebastian Jung se achită perfect de sarcini, iar atacanţi speculanţi precum Gekas sau Altintop aşteaptă întotdeauna prima greşeală a adversarilor pentru a-şi trece în contul personal goluri pe bandă rulantă. Ora 16:30 va oferi posibilitatea microbiştilor să asiste la partida dintre Eintracht Frankfurt şi Bayer Leverkusen, iar acest lucru este un bun prilej pentru Skibbe să-şi învingă fosta echipă. Dacă va fructifica şansele ivite, Skibbe şi elevii săi vor avea motive de bucurie maximă, întrucât adversarii întâlniţi astăzi sunt extrem de periculoşi.

Update: Sebastian Jung a ieşit înfrânt de pe Commerzbank Arena din Frankfurt, fiind învins de o manieră impresionantă de către Bayer Leverkusen, scor final 0-3. Echipa patronată de celebrele laboratoare Bayer a ştiut că tânărul fundaş dreapta neamţ este foarte periculos pe bandă şi în momentul când deţineau balonul în propria lor jumătate au pornit acţiuni pe cealalta parte a terenului, iar când ajungeau în faţa porţii, fundaşii centrali au fost depăşiţi complet de situaţie. Autorii golurilor au purtat semnătura nemţilor Simon Rolfes şi Hanno Balitsh, respectiv brazilianul Renato Augusto.




Reactions

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii