Mehmet Ekici, un monument de seriozitate

Bayern München tocmai a fost eliminată din optimile de finală ale Ligii Campionilor de către un Inter Milano eroic, dar păstrează identitatea unei grupări atentă pe piaţa transferurilor în ceea ce priveşte achiziţionarea tinerilor de mare perspectivă. De-a lungul timpului am fost cu toţii martori al unor mutări bine gândite care mai târziu au priit de minune nemţilor, totul culminându-se cu adjudecarea trofeelor. Planuri de viitor există pe Allianz Arena. Asta-i clar! Într-un campionat unde predomină seriozitatea, cea mai titrată formaţie din fotbalul german are meritul nespus să ofere oportunitatea diverşilor fotbalişti să poarte tricoul cu dungi alb-roşii, dar trebuie să-i încânţi pe deplin pentru înregimentarea definitivă. Mai apoi urmează evaluarea lotului şi în cele mai multe cazuri, fotbalistul respectiv este nevoit să accepte împrumutul către altă echipă.

Este şi cazul unui mijlocaş coordonator de origine turcă. Mehmet Ekici şi-a perfecţionat stilul de pasare în profunzime al balonului sau clarviziunea jocului, iar acest lucru este până în prezent folositor actualilor săi colegi. FC Nürnberg a realizat un retur de senzaţie în Bundesliga, fiind singura echipă care nu a cunoscut gustul înfrângerii. Pur şi simplu, bavarezii au devenit alţi jucători după pauza de iarnă. Deşi au întâlnit adversari precum VFB Stuttgart, Schalke 04 sau Hamburg SV, Ekici şi coechipierii săi au fost de neclintit. Purtătorul tricoului cu numărul 37 este principalul ''vinovat'' pentru această ascensiune fulminantă de care au parte colegii săi. Mehmet Ekici are meritul orgoliului rănit în astfel de condiţii. De ce spun asta? Nimic mai simplu. Turcul este pus în situaţia să accepte că nu face parte din planurile de moment ale responsabililor de la Bayern München şi încearcă să-şi inspire foştii colaboratori să fie mai atent asupra eventualelor prestaţii de pe gazon în tricoul celor de la FC Nürnberg .

Puştiul turc în vârstă de 20 ani resimte îndelung obligaţii sufleteşti şi se achită perfect de aceste sarcini, reuşind meciuri impecabile. Se remarcă printr-o stăpânire de sine ieşită din comun şi mereu îţi lasă impresia că este făcut 100% pentru fotbalul nemţesc, unul în care nu cedezi niciodată, indiferent de scorul afişat pe tabela de marcaj. Într-o proporţie covârşitoare, acest lucru este benefic, întrucât FC Nürnberg se află pe poziţie de cupă europeană, locul şase. Datorită imensului apetit ofensiv, Mehmet Ekici îşi are locul asigurat pe blog. Evoluţiile acestui fotbalist au fost analizate corespunzător, fără reţineri. Bavarezii întâlnesc astăzi cu începere de la ora 16:30 gruparea Werder Bremen şi necesitatea unui succes devine extrem de complicat, ţinând cont de actuala situaţie traversată de elevii reputatului Thomas Schaaf. Vom vedea cu toţii soarta acestei partide destul de interesantă.

Reactions

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. Ekici alături de Muller,Kroos și Alaba o să fie viitorul lui Bayern. Depind doar de ei.

    RăspundețiȘtergere
  2. scuze de offtopic, dar cum nu stiu sa te contactez, te rog sa imi dai un mail pe cristi.china pe gmail sa povestim ceva
    merci

    RăspundețiȘtergere
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)