Jeffrey Gouweleeuw

În luna ianuarie am avut prilejul să privesc cu atenție prestațiile anumitor puști care aparțin de cluburi profesioniste cu tradiție în privința promovării. Am încercat să vizionez meciuri ale unor echipe ce-mi permiteau să-mi văd finalizată misiunea conform căreia am posibilitatea să vă aduc la cunoștință un individ care m-a determinat să îi acord spații largi pe acest blog care-și propune în fiecare an să fie un colț destinat puștilor cu calități desăvârșite, menite să impresioneze asistența, în acest caz microbiștii de pretutindeni.

Fotbalul olandez se străduiește în fiecare sezon competițional să ofere selecționerului jucători de mare perspectivă pe anumite posturi deficitare în angrenaj. Există un acord verbal între cluburi și Bert van Marwijk în ceea ce privește promovarea excesivă a compatrioților pentru a-i permite domniei sale să gestioneze corespunzător potențialul fiecărui component al diverselor echipe din cadrul diviziilor batave. De obicei, Eredivisie este o competiție bazată pe un grad ridicat de promovabilitate în privința puștilor, însă trebuie menționat că nu se ține cont de criterii favorabile, astfel că tânărul este obligat să își demonstreze calitățile ce l-au propulsat în atenția staff-ului tehnic, indiferent de poziția ocupată pe gazon. Din această cauză, Heerenveen FC l-a cooptat datorită talentului său pe Jeffrey Gouweleeuw, un fundaș central în vârstă de 20 ani, produs 100% al clubului olandez. Sunt sigur că acest nume surprinde oarecum, însă vă ofer argumente de care trebuie să țineți cont, de îndată ce aveți ocazia să urmăriți prestațiile puștiului.

Jeffrey își respectă ca atare atribuțiile cuvenite unui fundaș central. Devine agresiv când situația permite acest lucru și în același timp se remarcă datorită stăpânirii de neconceput al balonului, ceea ce îi permite să avanseze vertiginos dincolo de mijlocul terenului, astfel că îi sunt recunoscute pe deplin meritele în privința titularizării permanente în această stagiune competițională din care Heerenveen speră să ocupe la finele sezonului o poziție ce le-ar garanta disputarea partidelor în cupele europene. Prin prisma mentalității ce îi permite într-o oarecare măsură să-și rezerve energia pozitivă pentru momentele cruciale pe durata celor 90 de minute regulamentare, Jeffrey Gouweleeuw își face apariția în careul advers când nu te aștepți și conferă sprijin atacanților în zilele când aceștia uită pur și simplu de obligații. Nu îi este ușor absolut deloc să facă față diverșilor adversari întâlniți în cale, mai ales dacă aceștia dispun de-o forță impresionantă, din toate punctele de vedere. Totuși, când are balonul la picioarele sale, stârnește admirația suporterilor de pe Abe Lenstra Stadium, datorită tehnicității sale. Are în permanență privirea sus și îl ajută în tentativa ieșirii lăudabile din defensivă, căci agilitatea este o calitate ce-o stăpânește iminent.

Calitățile sale îmi amintesc de John Heitinga, vice-campion mondial cu reprezentativa Olandei. Ce-i drept, Jeffrey Gouweleeuw trebuie să-și îmbunătățească jocul la offside, unde am observat că ezită extrem de mult să facă pasul în față ce i-ar determina pe asistenți să ridice fanionul, dar este un defect minor ce poate fi oricând remediat, mai ales că dispune de-un tupeu excesiv ce-l ajută să remedieze eventuala situație nefavorabilă în care se află, demonstrând astfel un spirit de sacrificiu ce îi privilegiază pe colegii săi din apărare. Așadar, sunt motive întemeiate să asistăm cu toții la soluționarea problemelor în defensiva ''portocalei mecanice'', întrucât Jeffrey Gouweleeuw garantează siguranță prin prezența pe gazon, chiar dacă vârsta pare să nu-l avantajeze. Urmăriți un videoclip esențial descrierii celui de-al doilea protagonist pe anul 2012. Vă doresc vizionare plăcută.


Reactions

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii