Marco Reus


Unul dintre cei mai apreciați tineri în fotbalul european va deveni subiect pe blogul personal ce își propune să scoată la iveală fotbaliști până în 22 de ani, ce pot urma fără ezitare o carieră prodigioasă, devenind ulterior o legendă în sportul rege. Protagonistul de astăzi se numește Marco Reus, un mijlocaș ofensiv de origine germană, extrem de dotat în privința calităților tehnico-tactice, esențiale în vederea garantării respectului cuvenit ție ca individ. Născut în Dortmund, Reus și-a petrecut junioratul în orașul său natal, iar Borussia Dortmund a fost primul club de-a dreptul excepțional prin bazele de pregătire specifice progresului absolut ce-l poate avea un tânăr, însă prestațiile sale nu i-au convins pe oficialii ''galbenilor'' , astfel că în 2006 a fost nevoit să părăsească destinele grupării din regiunea Ruhr.

Ulterior, actuala campioană din Germania avea să regrete nespus decizia, întrucât în prezent este considerat o figură emblematică și ținând cont de revirimentul personal, ceea ce l-a determinat să-și salveze actuala echipă, nimeni alta decât Borussia Mönchengladbach, cluburile puternice din domeniul fotbalului s-au interesat vădit de serviciile sale. Cum s-a ajuns la această situație favorabilă?! Ei bine, când ești pus în situația să uiți definitiv trecutul, ajungi în postura personajului dorit de toată lumea, inclusiv al conducerii fostei tale echipe, mai ales când îți valorifici ambiția personală. Tocmai de aceea, Marco Reus păstrează identitatea unui club ce în sezonul precedent a evitat in extremis retrogradarea în 2.Bundesliga. Salvarea echipei s-a numit Lucien Favre, care a știut să-l motiveze suplimentar pentru a salva onoarea echipei.

Michael Frontzeck, fostul tehnician al Borussiei M'Gladbach, nu avea aceeași dorință specifică responsabililor de pregătirea elevilor săi și Marco Reus n-a îndeplinit cerințele, izbindu-se de neimplicarea fostului internațional neamț. Situația s-a schimbat radical de îndată ce banca tehnică i-a fost administrată elvețianului Favre. Domnia sa a știut să-l protejeze în așa fel încât Reus să impresioneze prin agilitatea, tehnicitatea și precizia ultimului șut, salvându-și colegii de la dezastru. Barajul de menținere în prima ligă, câștigat în dauna celor de la VFL Bochum, i-a permis să-și continue seria interminabilă de prestații fabuloase, aducând dârzenie în rândul supoterilor. Protagonist al diverselor nopți de neuitat, Marco Reus poartă responsabilitatea unui colectiv omogen din care Borussia Mönchengladbach speră să obțină la finele sezonului actual calificarea într-o cupă europeană.
Reactions

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. greu l-ai descoperit. baiatul asta nu mai e promisiune e certitudine in toata regula

    RăspundețiȘtergere
  2. Greșești. Credeam că prima propoziție din acest articol te-a lămurit suficient, dar din câte se pare nu-i deloc așa. Marco Reus este o promisiune, întrucât n-a fost implicat până acum în obținerea laurilor de campion, echipa sa fiind modestă. Tocmai de aceea, neamțul poate deveni în scurt timp, legendă.

    RăspundețiȘtergere
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)