Riechedly Bazoer - un exemplu ferm de mijlocaș cu un grad ridicat de laboriozitate și perseverență


Olandezii se află într-o perioadă nefastă. Țara recunoscută pentru productivitatea ieșită din comun în privința aparițiilor în lumina reflectoarelor al tinerilor talentați, prin conducătorii oricăror cluburi profesioniste din ''țara lalelelor'' se confruntă în aceste zile cu probleme de ordin structural, întrucât reprezentativa de seniori a ''portocalei mecanice'' deplânge oarecum situația extrem de iritantă în care se găsește.

Dezamăgirea este atât de profundă încât într-un fel sau altul, neincluderea între cele 24 de națiuni ce puteau să-și apere cu mândrie onoarea în Franța, se resimte în concepția fotbaliștilor ce pot oferi garanții în ceea ce privește reapariția dârzeniei de altădată, însă de îndată ce conștientizezi importanța eșecului, restabilirea priorităților esențiale de revenire în top reprezintă indubitabil startul unor binemeritate reflexii profesionale.

Nu-i la îndemâna oricui, mai ales al federalilor, să aibe habar de potențialul oricăror membri ai brigăzii, ca să zic așa. Știm cu toții că dincolo de talent și vremelnicie, conștiința umană respectă în prealabil dezvoltarea proiectului cu scop 100% educativ, întrucât ieșirea dintr-o situație neprevăzută reprezintă irefutabil o problemă generală.


Sunt convins de faptul că Riechedly Bazoer va deveni un produs, dacă nu chiar este deja, aș îndrăzni să spun, al restaurării ierarhice. De-a lungul campaniei dezamăgitoare a preliminariilor pentru asigurarea biletelor de avion din Franța, culminată cu decizii surprinzătoare ale selecționerilor responsabili cu convocările, s-au luat anumite decizii ce întăresc argumentul meu, deoarece ajutorul unor fotbaliști precum Robin van Persie, Arjen Robben, Klaas Jan Huntelaar, Wesley Sneijder sau Nigel de Jong a fost mai degrabă de fațadă. 

În unele situații, reputația nu-ți garantează prezența la un turneu de-o importanță majoră precum Campionatul European. Acest caz constituie de departe o lecție de care olandezii țin cont și încearcă din răsputeri să schimbe liniile cât mai repede cu putință. Momentan nu-și arată intențiile, dar instinctul îmi spune că odată cu începerea rundei preliminare de accedere la următoarea ediție de Campionat Mondial ce se va desfășura în Rusia, vom vedea fețe noi în angrenajul echipei.

Bazoer își așteaptă șansa. Evoluțiile sale din campionat au fost realmente încântătoare. Am avut prilejul să-l urmăresc îndeaproape din fața micului ecran și am ajuns la concluzia titlului acestei postări. Da, afirm răspicăt că Riechedly Bazoer este mijlocașul cu un grad ridicat de laboriozitate și perseverență. Combină cele două elemente cât se poate de natural, atragând spectatorii cu  prestații de gală, tipice unui tânăr dornic de afirmare. 


Fiind un mijlocaș harnic în privința instaurării dominației mentale pe terenul de fotbal, Bazoer își permite într-o oarecare măsură să ajungă în poziție evidentă de a-și vedea numele pe lista marcatorilor, strict datorită calităților sale ce includ '' o doză'' incomensurabilă de intercepții ale baloanelor aflate într-o zonă lipsită de periculozitate. Surprinde în dese rânduri oponentul cu vivacitatea ieșită din comun, dar mai presus de acest lucru respectă ca atare sarcinile care i se dau.

Când deține obiectul muncii, pornește vertiginos spre buturile adverse, fie prin combinații rapide cu un coechipier aflat în apropiere, cât și demarcări specifice unui mijlocaș viclean. Deși are numai 19 ani, Riechedly stăpânește meticulos secretele mijlocașului veritabil, ce nu lasă loc de interpretări în situații obscure. Tocmai de aceea, m-a convins să-l promovez fără a avea vreo reținere în acest sens.

Spiritul combativ de luptă îl propulsează inevitabil în topul aparițiilor din acest sezon competițional în tricoul ''lăncierilor'' , unde a reușit să încânte publicul larg și totodată să ofere Olandei un motiv întemeiat să-l aduleze necondiționat. Își prezintă ''armamentul din dotare'' cum numai el știe și în acest consens favorabil ascensiunii fulminante nu îi rămâne decât să confirme teoria progresivității. Că va reuși sau nu, doar timpul ne va spune acest lucru.


Reactions

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii