Heung Min-Son, noul Park Ji-Sung


Bundesliga mi-a oferit prilejul de a descoperi încă un fotbalist talentat, care vine tocmai din continentul asiatic. Hamburger SV este gruparea care-l deține în proprietate pe Heung Min-Son, un atacant foarte tehnic, din toate punctele de vedere. Sosit în anul 2007 împreună cu alți 3 coreeni, vârful în vârstă de numai 18 ani a intrat în lumina reflectoarelor în actualul sezon, unde de altfel se numără printre marcatorii echipei, fiind devansat la acest capitol doar de către Ruud van Nistelrooy și Mladen Petric. Armin Veh este încântat de progresul făcut de tânărul coreean și îl titularizează permanent, profitând desigur de absența marelui Ruud. Sud-coreeanul a devenit la o vârstă foarte mică un fotbalist căruia rigorile nemțești nu l-au împiedicat pe deplin să-și ducă la bun sfârșit progresul și în momentul de față reprezintă un model de urmat pentru conaționalii săi. Amintește prin determinarea în joc de celebrul Park Ji-Sung, jucător care apără culorile clubului Manchester United. Poporul sud-coreean este unul care luptă până la capăt să-și atingă scopul personal în absolut orice domeniu. Din acest punct de vedere, Heung Min-Son a captat atenția prin modul său unic de luptă.

L-am putut observa pe acest puști într-un duel cu actualul lider din clasament, Borussia Dortmund. Intrat în ultimele 15 minute ale întâlnirii, Heung Min-Son mi-a lăsat o impresie plăcută și în următorul meci al echipei sale a înscris de două ori. Eșecul frustrant în fața celor de la Hannover 96, 3-2, a fost datorită în special neatenției de care au dat dovada colegii săi din defensivă. Mike Hanke a fost eroul gazdelor de atunci, iar Heung Min-Son s-a văzut nevoit să plece capul odată cu coechipierii săi, în ciuda celor două goluri înscrise. Astăzi este gata să-și ajute din nou colegii, iar o victorie este atât de necesară încât Hamburger SV ar fi în stare să profite de eventualele spații oferite de VFB Stuttgart, o echipă căreia îi place tare mult să atace. Cel care îl are idol pe Didier Drogba este gata să producă încă un moment de bucurie în rândul suporterilor de pe impunătorul Imtech Arena din Hamburg. Ora 16:30 va fi momentul în care îl voi urmări la treabă și îi doresc să realizeze o nouă partidă remarcabilă în tricoul uneia dintre cele 3 câștigătoare care le-a dat Germania în privința celei mai titrate competiții intercluburi C.C.E, devenită între timp Liga Campionilor.

Update: Heung Min-Son a fost unul dintre cei mai constanți fotbaliști din teren, unde evoluția sa a încântat publicul de pe Imtech Arena. Hamburg SV a obținut un succes de prestigiu în dauna grupării VFB Stuttgart, 4-2. Puștiul sud-coreean a fost în centrul atenției și a participat foarte bine în atacurile spre buturile apărate de Ulrich, goalkeeper-ul ''șvabilor'' . Timp de 58 minute jucate pe teren, Heung Min-Son a fost foarte activ. Și-a creat destule oportunități de a marca, însă s-a lovit de precizia fundașilor adverși, care nu l-au lăsat să șuteze decisiv. Golurile gazdelor au fost marcate de Piotr Trochowski, Jonathan Pitroipa, Mladen Petric și Ruud van Nistelrooy. Pentru vizitatori au înscris Ciprian Marica și Christian Gentner. Golurile le veți vedea mâine.



Reactions

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii