Ciro Immobile


Într-o națiune cu un trecut extrem de glorios, atât pe plan european cât și mondial, te aștepți în permanență să ''răsară'' un conațional, chiar dacă este nevoit să ''servească'' interesele unui alt club decât cel legitim, însă face parte din planul echipei care-l deține, pentru a-i reda încrederea necesară încât să triumfe și mai târziu îi obligă într-o oarecare măsură pe oficialii grupării ce îi deține drepturile federative să îl recheme, întrucât și-a îndeplinit misiunea conform așteptărilor. În cazul de față, este vorba despre două echipe: Genoa CF și Juventus Torino. Probabil știți că în Italia persistă regula co-proprietății, menită să avantajeze ambele grupări și spre final, cei care îl doresc cu orice preț, sunt nevoiți să plătească restul de 50%, pentru a-l avea în lotul lărgit. Ciro Immobile, se află într-o asemenea postură, dar îi priește de minune împrumutul la Delfino Pescara, echipă ce dorește promovarea în Serie A. În actuala stagiune competițională, Ciro a ''explodat'' pur și simplu, uitând astfel de perioadele nefaste petrecute la A.C Siena sau U.S. Grosseto F.C.

Italianul stăpânește impecabil anumite procedee tehnice, printre care lovitura de cap, cât mai ales preluările pe poziție viitoare, unde își creează un avantaj, finalizând cu sânge rece, ca un atacant veritabil care își cunoaște într-adevăr rolul într-un angrenaj. Nu i-a fost deloc ușor să impresioneze microbiștii de pretutindeni. Neavând statutul de privilegiat al sorții, Ciro Immobile părea să trăiască un calvar, căci dorea cu insistență să impresioneze la Juventus Torino, însă nu a primit destulă clemență din partea staff-ului tehnic, care a considerat oportună aducerea unor atacanți care să garanteze golul și inclusiv, trofeele, o problemă pentru ''bătrâna doamnă'' , după celebrul scandal Calciopoli. A rezistat acestei dezamăgiri, regăsindu-și liniștea în Pescara. Zdeněk Zeman a avut grijă să-l resusciteze. ''Vulpoi bătrân'', cum se știe, tehnicianul de origine cehă este vinovat 100% de sezonul fulminant reușit de Ciro, 25 de goluri în 35 de etape din Serie B.

Conclucrează perfect cu colegii săi din avanposturi, datorită încrederii excesive, recăpătată din cauza lui Zeman, care a știut ce îi lipsește atacantului în vârstă de 22 ani. În primul rând, l-a motivat suplimentar încât să conștientizeze rolul său în cadrul echipei. Are meritul deosebit să răspundă în sens pozitiv acestei provocări sufletești, ceea ce înseamnă că deține o mentalitate de campion. Acest lucru te ajută să devii în viitorul apropiat, o legendă, exact cum îți dorești la început de drum, unde întâmpini anumite probleme dacă nu reușești să te impui în fața celorlalți, indiferent de clubul unde activezi în momentul respectiv. În al doilea rând și cel mai important, constituie factorul responsabilității, de care trebuie să te achiți corespunzător, deoarece spectatorii simt cine își dorește să devină un idol. Din câte am observat, Ciro nu cedează niciodată într-o eventuală bătălie cu diverși oponenți, îndemnându-i totodată pe coechipierii săi să îi preia oarecum inițiativa, demnă de apreciat în condiții potrivnice. Din această cauză, m-am hotărât să vi-l prezint, lăsându-vă totodată un videoclip elovcent descrierii mele. Vă doresc vizionare plăcută.

Reactions

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii