Javier Pastore, geniul Siciliei


Continui seria mijlocașilor foarte talentați și ajung în campionatul Italiei. US Citta de Palermo este o grupare aflată în celebra regiune din '' cizmă '' , Sicilia. Cea mai mare insulă din Marea Mediterană este locul unde strălucește în prezent, Javier Pastore. Mijlocașul ofensiv de origine argentiniană este idolul tribunelor de pe impunătorul Renzo Barbera. Transferat de sicilieni în vara anului trecut, Pastore și-a clădit un nume foarte important în cadrul grupării patronate de Maurizio Zamparini. Despre acest talentat fotbalist sud-american am auzit în momentul în care îmbrăca tricoul echipei din țara natală, Huracan. Fiind împrumutat de către Talleres de Cordoba, Pastore a fost unul dintre cei mai apreciați fotbaliști sub comanda tehnicianului Angel Cappa, cel care a insistat cel mai mult pe lângă conducătorii grupării din capitala Argentinei, Buenos Aires. Faptul că l-a dorit pe Javier Pastore a fost de bun augur în cariera sa de antrenor de până acum. Sezonul fulminant avut de Huracan i-a priit de minune lui Angel Cappa, care în prezent este tehnicianul uneia dintre cele mai respectate echipe profesioniste de fotbal din Argentina, River Plate. La rândul său, Pastore a primit o bună șansă din partea echipei italiene și astfel sicilienii se pot mândri că în prezent dețin în proprietate un fotbalist care va avea un cuvânt greu de spus în viitorul apropiat.

De altfel, în actualul sezon competițional prestațiile argentinianului au fost remarcabile și datorită în special modului său unic de a se face idolatrizat de suporterii sicilienilor, Javier Pastore reprezintă în momentul actual un punct de atracție fantastică în regiunea unde în trecut marii mafioți ai Italiei își dădeau întâlnire pentru a planifica o nouă captură care să le rotunjească vizibil conturile personale. Practic a devenit principalul motiv pentru care orașul Palermo respiră mirosul captivant al sportului rege. Știm cu toții că menirea unui sportiv argentinian este aceea de a-și arăta cunoștințele majore legate de practicarea oricărui sport colectiv, iar din acest punct de vedere protagonistul nostru de astăzi este un fotbalist care și-a prestat absolut toate calitățile care l-au propus conducerii clubului pentru iminenta achiziționare. De aici rezultă că întotdeauna când ai încredere într-un fotbalist tânăr trebuie să-l urmărești îndeaproape într-un număr planificat de partide, iar de acolo dacă ești într-adevăr mulțumit de jocul său îi acorzi unica șansă de progresare într-un campionat mult mai puternic decât cel în care strălucise. Pastore a trecut cu brio de partidele mai puțin reușite sezonul precedent și în momentul de față se află într-o încontinuă ascensiune care este benefică oricărui jucător profesionist, indiferent de vârstă.

Astăzi începând cu ora 16:00 voi urmări la treabă evoluția acestui geniu sicilian și voi detalia într-un mod cât se poate de profesionist momentele cele mai bune din partida pe care US Citta de Palermo o va susține împotriva uneia dintre cele mai surprinzătoare echipe din actuala stagiune a Seriei A, AC Cesena. Această grupare a învins printre altele cele doua echipe din capitală, AS Roma și concitadina Lazio sau AC Milan, actualul lider din '' cizmă '' . Se poate spune că este o formație care inspiră o oarecare teamă printre adversari, însă dacă va exista într-adevăr concentrare din partea elevilor lui Delio Rossi, Javier Pastore va avea de arătat imensul său talent care poate decide o nouă victorie pentru sicilieni.

Update: Javier Pastore și-a condus magistral colegii spre obținerea unei noi victorii în Serie A, cea cu numărul 6 din actuala stagiune competițională. Condițiile în care s-a jucat această partidă putea să-l dezavantajeze foarte mult pe mijlocașul ofensiv sud-american, întrucât mai mult de 60 minute s-a jucat pe o ploaie torențială. Chiar și în aceste condiții nu tocmai bune pentru un jucător tehnic precum este argentinianul, Pastore s-a pus în folosul echipei cu driblingurile fanteziste reușite și datorită momentelor în care i-a văzut liberi pe colegii săi din avanposturi, US Citta de Palermo s-a întors de pe Stadio Dino Manuzzi cu toate cele 3 puncte puse în joc. Autorii golurilor înscrise de sicilieni au fost slovenul Josip Ilicic si a căpitanului Fabrizio Micolli. Rezumatul acestei dispute îl veți vedea cel târziu mâine.
Reactions

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii