The Tyneside Terror

Retrogradarea grupării Newcastle United în cel de-al doilea eșalon fotbalistic din Anglia a avut și beneficiile sale până la urmă. '' The Tyneside Terror'' este cel mai rostit cuvânt pe St. James' Park de către fanii ''coțofenelor'' . Cine oare a primit această inedită poreclă? Andy Carroll este fotbalistul cel mai idolatrizat în momentul de față de suporterii echipei patronate de Mike Ashley. Atacant agil, cu o demarcare sclipitoare în fața porții, Andy Carroll trăiește momente fabuloase alături de colegii săi, care de curând au fost victorioși în ultima etapă din Premier League, 1-0 cu Arsenal Londra. Eroul elevilor lui Chris Houghton a fost protagonistul nostru de astăzi. În momentul executării unei faze fixe, Carroll s-a demarcat și a lovit decisiv balonul cu capul pentru a aduce 3 puncte nesperate celor de la Newcastle United. Astăzi începând cu ora 21:45, ocupanta poziției a 5-a din clasament întâlnește pe teren propriu gruparea Blackburn Rovers și se anunță încă de pe acum o dispută foarte echilibrată, în ciuda pozițiilor total diferite din clasament (locul 5, respectiv locul 16) .

Ușurința cu care înscrie goluri l-au recomandat ulterior selecționerului Angliei, italianul Fabio Capello. În ciuda acestei imense aprecieri, Andy Carroll rămâne cu picioarele pe Pământ și încearcă astăzi să-și ajute colegii să obțină o nouă victorie în Premier League, deși va fi foarte greu. Chiar dacă se află clasați pe o poziție retrogradabilă în momentul actual, Blackburn Rovers poate câștiga oricând cu absolut orice grupare din Anglia. Tocmai de aceea, Andy Carroll și coechipierii săi au pregătit exemplar această întâlnire. Produs 100% al clubului din nord-estul Angliei, Carroll a cunoscut până acum împlinirea ca fotbalist profesionist, chiar dacă are doar 21 de ani. Este foarte matur în joc și poate decide de unul singur o partidă de fotbal. De multe ori în acest sezon, suporterii frenetici ai ''coțofenelor'' și-au amintit de perioada superbă trăită de Alan Shearer pe St. James' Park și totodată îl consideră pe acest Andy Carroll urmașul său de drept în privința unei cariere remarcabile. Cu toate că a crescut considerabil de la debutul său in tricoul alb-negru cu dungi, ''The Tyneside Terror'' poate oricând să părăsească destinele grupării din nord-estul Angliei, desigur doar dacă s-ar interesa vreun club puternic din Marea Britanie de serviciile sale. Până acum însă se simte extraordinar în tricoul celor de la Newcastle United și este pregătit în această seară să ofere fanilor o nouă seară magică.

S-a încheiat prima repriză pe St. James' Park și Andy Carroll este atent păzit de către fundașii oaspeți. Până acum nu este servit corespunzător cu pase în profunzime pentru a crea panică în careul advers. Revin dupa aproximativ 50 de minute. Mai pe scurt, nu este foarte concentrat pentru a-și arata talentul imens. Nu-i nimic, mai are o singură repriză la îndemână pentru a se revanșa. Revin cu detalii.

Andy Carroll și-a desăvârșit încă odată opera, însă Newcastle United s-a recunoscut învinsă de către Blackburn Rovers în ultimele 10 minute ale întâlnirii. Vârful englez a înscris superb cu o lovitură plasată de cap spre apropierea vinclului, dar reușita lui Jason Roberts i-a doborât psihic pe elevii lui Chris Houghton și automat '' coțofenele'' s-au recunoscut pentru a doua oară în acest sezon învinși. Contribuția lui Andy Carroll a fost foarte mare, însă colegii lui din defensivă nu l-au ajutat îndeajuns pentru a părăsi stadionul neînvinși. Totodată îl felicit personal pe Andy Carroll deoarece este primul fotbalist tânăr propus de către mine pentru a deveni ulterior o vedetă incontestabilă a acestui sport, care înscrie un gol. Ține-o tot așa, Big Andy. Golul său îl veți vedea cel târziu mâine.



Reactions

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii