Shinji Kagawa, unul dintre tinerele speranțe ale Borussiei Dortmund


Borussia Dortmund este după părerea mea cea mai îndreptățită formație să fie apreciată de majoritatea microbiștilor existenți pe Pământ. Deși au avut un început dezastruos de campionat, urmat mai apoi de către o eliminare rușinoasă din Cupa Germaniei, elevii antrenați de Jurgen Klopp și-au desăvârșit prestațiile și au mulțumit un întreg oraș aflat la nord de râul Rin care pur și simplu respiră aerul extraordinar oferit de fotbaliștii legitimați la principala fală din regiunea North Rhine-Westphalia. Gruparea aflată cu sediul într-un oraș arhicunoscut datorită culturii remarcabile oferă în prezent momente unice de care acești jucători echipați în tricoul galben s-au achitat perfect de sarcini si au demonstrat tuturor că odată ajunși la un nivel extraordinar de maturitate sportivă nu poți trece în cealaltă extremitate admisă sportivilor de mare performanță. Absolut toți membrii care apără cu nădejde simbolul orașului se declară încântați de momentele fantastice trăite în acest an care tocmai se apropie de sfârșit.

Una dintre cele trei câștigătoare ale celei mai importante competiții intercluburi date de către poporul german se află în prezent într-o continuă ascensiune fulminantă și datorită deselor prestații fără greșeală, toți cei implicați în acest fenomen pot asista astăzi la încununarea unui an 2010 de-a dreptul fabulos pentru destinele grupării patronate de către doctorul Reinhard Rauball. Bundesliga a devenit o competiție practic distrusă de nivelul extraordinar de victorii obținute de Borussia Dortmund. Mulți dintre jucătorii care au meritul exclusiv de a-i lăsa pe cei de la Bayer Leverkusen să caute cu disperare antidotul motivant, sunt în mare parte apropiați ca vârstă, cu cel puțin 2-3 mici excepții. Printre cei care au avut ceva de demonstrat în actualul sezon competițional se află și un fotbalist născut tocmai în continentul asiatic. Shinji Kagawa este unul dintre cei mai constanți fotbaliști în momentul de față și evoluțiile sale mulțumesc pe toată lumea. Deși a fost achiziționat cu un preț mai mic decât un obișnuit bolid cu care ne putem mândri oricând, jucătorul de origine japoneză în vârstă de numai 21 ani ne-a arătat căile supreme în ceea ce privește incredibilul atașament nemțesc colaborat cu o doză remarcabilă de profesionalism pur.

Shinji Kagawa se află într-o listă selectă de fotbaliști care au reușit în actuala stagiune competițională să-i facă pe majoritatea criticilor să nu aibe absolut nicio părere contradictorie asupra evoluțiilor sale de până acum în tricoul ''galbenilor'' . Această inedită situație nu arată decât că fotbalistul în speță abordează absolut toate meciurile în care actuala sa formație este angrenată plin de entuziasm tipic asiatic. Concepția acestui japonez legată de sportul rege este una menită să-i facă pe microbiști să-și îndrepte atenția exclusiv spre evoluțiile sale întrucât știe întotdeauna cum să devină instantaneu un lider de care absolut orice grupare profesionistă din fotbalul european are mare nevoie. Kagawa acceptă tot timpul să fie oarecum apreciat de noi toți, însă știe la fel de bine să colaboreze împreună cu colegii săi pentru a deveni totul o simplă formalitate colectivă, iar Borussia Dortmund este din acest punct de vedere o mare familie. Pleiada de tineri extrem de talentați reprezintă cheia succeselor avute de clubul care oferă suporterilor aflați în cea mai extinsă peluză europeană momente unice în care există permanent doza necesară de auto-mulțumire. Motivul pentru care astăzi îi dedic o pagină pe acest blog care se vrea încă de la apariție o așa zisă platformă în care puteți cunoaște jucătorii care pot deveni figuri emblematice în fotbal, îl constituie meciul extrem de dificil cu FC Sevilla din Europa League în care nemții sunt obligați să învingă pentru a prinde următoarea fază a celei de-a doua competiții ca importanță din fotbalul european.

Chiar dacă ibericii au un ușor avantaj față de adversarii din această seară, ei nu vor avea un meci atât de facil precum cred suporterii andaluzi. Partida care va începe de la ora 22 va deveni probabil principala atracție a acestei zile, deoarece este considerat un duel foarte atractiv prin prisma fotbaliștilor avuți la dispoziție de ambele părți. În meciul tur germanii au fost victime al unei presupuse demonstrații avantajoase oferite de ''fluierași'' grupării considerate mai îndreptățită să asiste la o prestație potrivnică legilor nescrise din acest sport minunat. Atunci jocul s-a încheiat cu un succes din partea spaniolilor, 1-0. Această victorie devine astăzi principalul reper în care andaluzii au posibilitatea obținerii unui rezultat pozitiv în două rânduri,( rezultat de egalitate sau victotie) dar cum mereu există și un alt motiv de dorință, vizitatorii vor avea un cuvânt greu de spus în ceea ce privește avansarea în faza șaisprezecimilor Europa League. Unul dintre avantajele eventualei calificări s-ar datora în mare măsură și prestației protagonistului meu de astăzi, care este alături de atacantul de origine paraguayană Lucas Barrios, unul dintre marcatorii constanți ai echipei antrenate de Jurgen Klopp.
Reactions

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii