Christian Eriksen, fotbalist privit de specialişti ca fiind noul Michael Laudrup


Am fost nevoit să-mi îndrept atenţia către un nou talent din lumea fotbalului, deoarece cel amintit astăzi de către mine, a avut nesperata şansă să fie lăsat acasă de către tehnicianul grupării Hertha Berlin, domnul Markus Babbel. Numai eu sunt pus in situaţia să fiu oarecum ghinionist să aflu că respectivul fotbalist amintit nu poate juca din diverse motive, fiind până acum destinat unor eşecuri în acest sens datorită diverselor decizii luate de antrenorii respectivi. Sper acum să nu fiu iarăşi pus în situaţia să regret promovarea unui alt sportiv. Revenind asupra acestei probleme, următorul destinat aparţine de gruparea batavă Ajax Amsterdam. De când pe banca tehnică se află un fost mare fotbalist al ''lăncierilor'' , Frank de Boer, Christian Eriksen este unul dintre preferaţii domniei sale. În anul 2008 este observat în cadrul unui trial organizat de clubul care-i plătea îndemnizaţiile lunar pe atunci, OB Odense. Cei care au fost trimişi să privească tinerii la lucru au fost realmente cuceriţi de mişcările acestui Eriksen, deşi pe atunci avea doar 16 ani.

Sosit pe Amsterdam ArenA pentru doar 1 milion euro, să-i înlocuiască pe unii precum Rafael van der Vaart sau Wesley Sneijder, tânărul danez fiind pus în situaţia incredibilă de a-şi face un nume destul de important încă la o vârstă foarte fragedă. Comparat adesea cu cel mai mare compatriot, Michael Laudrup, mijlocaşul creativ şi-a aşteptat şansa să calce pe gazonul cvadruplei câştigătoare a C.C.E. pentru a-şi demonstra imensul talent pentru care a fost adus în Olanda. Eredivisie este un campionat foarte productiv când vine vorba despre fotbalişti tineri, fiind un loc unde oricine este extrem de talentat indiferent de locaţie, îşi are locul în cadrul unei echipe profesioniste.Vânzările pe bani colosali este ingredientul perfect în privinţa unei afaceri în Olanda privind spre sportul rege, iar jucători precum Ibrahimovic, Sneijder sau chiar Cristian Chivu, au avut oportunitatea să-şi arate potenţialul imens până să părăsească destinele campionatului.

Tocmai de aceea, urmărirea unor potenţiali fotbalişti talentaţi este obligatorie în acest sens şi eu cred cu tărie că Eriksen poate călca pe urmele celor enumeraţi de mine, pentru că este privit de specialişti ca fiind înlocuitorul unor sportivi demn de admirat precum Van der Vaart sau Sneijder, fotbalişti care în prezent sunt figuri proeminente ale fotbalului european şi mondial. Danemarca fotbalistică este în plină construcţie şi Christian Eriksen este privit precum un mare campion, dar trebuie să continue prestaţiile excelente de până acum în tricoul batavilor pentru a deveni automat un fotbalist convocat permanent de responsabilii federaţiei daneze. Ajax Amsterdam se deplasează astăzi la Breda pentru a întâlni gruparea NAC, formaţie care a învins cea mai puternică grupare din '' ţara lalelelor '' , PSV Eindhoven în această ediţie de Eredivisie. Va fi foarte greu pentru vizitatori să obţină victoria, dar nu imposibil.




Update: Christian Eriksen a fost integralist în partida cu NAC Breda care a contat pentru etapa a 21-a din Eredivisie. Colegii săi au obţinut un rezultat pozitiv pe Rat Verlegh Stadion. '' Lăncierii s-au impus cu scorul de 3-0 şi mijlocaşul coordonator de origine daneză a avut un meci reuşit, terminat cu o pasă decisivă pentru atacantul sârb Miralem Sulejmani. Purtătorul tricoului cu numărul 7 a închis tabela profitând de un contraatac letal orchestrat de Eriksen, care nu şi-a trădat instinctul de pasator, oferindu-i oportunitatea să-şi treacă în cont cel de-al 3-lea gol stagional.


Reactions

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii