Kylian Mbappé Lottin - urmașul unui campion european și mondial


Fotbalul nu încetează să ne surprindă. Apariția vreunui tânăr preocupat în mod deosebit de factorul celebrității a devenit un subiect atât de plăcut pentru microbiștii de pretutindeni încât am ajuns la concluzia certă că reprezintă de departe o șansă unică de a-i acorda atenție sporită în așa fel încât respectivul protagonist să aibe parte de recunoștința voastră în viitorul apropiat. Am scris de-a lungul anilor petrecuți în acest spațiu virtual o sumedenie de puști cu un simț dezvoltat al responsabilității. 

Astăzi nu mă voi abate de la regulă și vă îndemn pe această cale să parcurgeți rândurile următoare cu foarte mare atenție, deoarece veți constata că subiectul articolului meu de astăzi este înzestrat tehnico-tactic și are șansa enormă de a-i călca pe urme unui campion european și mondial cu selecționata Franței, devenit ulterior o legendă a sportului rege. 

Ca să ajungă în postura unui campion veritabil, respectat într-o proporție covârșitoare, ca David Trezeguet, Kylian Mbappé Lottin este obligat într-o oarecare măsură să fie atent la anumite detalii în ceea ce privește impunerea propriu-zisă în fața oricărui fundaș advers. Abordarea acestei situații constituie de obicei un avantaj enorm în gestionarea sublimă a eventualelor zile proaste, pe care le avem cu toții, indiferent că ești considerat un zeu, respectiv un amator de prin ligile inferioare.
Kylian respectă în totalitate ideea dezvoltării progresiei profesioniste, întrucât calitățile sale se bazează exclusiv pe înlăturarea oricărui adversar întâlnit în cale. Se folosește de aportul tinereții în dueluri neprevăzute, driblând în regim de viteză precum Thierry Henry și de îndată ce se descotorosește de oponenți, intră în combinații letale cu coechipierii, demarcându-se identic ca David Trezeguet, finalizând acțiunea cu gol/goluri. 

Ceea ce m-a atras la acest puști în vârstă de numai 18 ani, pe care îl urmăresc încă de când avea 16 ani, unde a reușit să mă impresioneze la un turneu final rezervat juniorilor, câștigând trofeul european împreună cu alți fotbaliști cu origini franțuzești, este puterea de decizie ieșită din comun. Știe în permanență când să ia deciziile oportune finalizării acțiunii de joc. Având această calitate indispensabilă atacanților de rasă, Kylian nu ezită să ofere publicului larg o mostră din sfaturile primite în timpul junioratului de la persoane extrem de competente. 

Marja de progres care o are Mbappé este încă neexploatată la maximum, însă ceea ce contează cu adevărat este că impune un ritm incandescent și totodată prioritar ascensiunii fulminante, nerefuzând diverse ocazii de a-și ridiculiza pe cât posibil adversarii. Nu reușea să aibă această atitudine fără o pregătire minuțioasă. Este conștient că fără factorul seriozității, cariera lui, extrem de prodigioasă până în momentul de față, va fi sortită eșecului. 


Profită îndelung de aparițiile pe gazon. Gândind precum un oportunist incurabil, Mbappé reușește de fiecare dată să producă rumoare pe stadionul Louise II, unde evoluează gruparea ce-l deține în proprietate, AS Monaco. Nu așteaptă favoruri inoportune, ci luptă pentru dobândirea acestora, crezând în puterea destinului. 

În acest sezon competițional, suporterii monegascilor îl adoră și de îndată ce continuă forma senzațională căpătată în decursul unor luni extenuante de acceptare al unui rol într-un angrenaj propice performanței, cu siguranță va ajunge în postura de a-i fi apreciate eforturile. Mai este ajutat și de faptul că este coleg cu anumiți fotbaliști ce îl îndeamnă să ducă la bun sfârșit misiunea conform căreia respectă relația profesională cu staff-ul tehnic.

Puneți-vă în pielea lui pentru câteva momente și veți vedea că de îndată ce Falcao sau Joao Moutinho îți arată calea spre succes, automat ești motivat să mulțumești pe cât posibil pe toată lumea. Ei bine, Kylian a respectat cerințele ca atare și în prezent se bucură de-o simpatie extraordinară, venită atât din partea colegilor mai experimentați, cât mai ales al spectatorilor, care-s după părerea mea, principalii artizani în generalizarea unei isterii binevenite în jurul său.


Reactions

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii