Gareth Bale, mândria galezilor


Dacă există într-adevăr un fotbalist care să impresioneze în actuala stagiune, acela este de departe mijlocașul stânga de origine galeză, Gareth Bale. Tottenham Hotspur este o grupare care întotdeauna a avut o imensă putere financiară și i-au convins pe foarte mulți tineri să îmbrace tricoul alb. Printre cei care au avut oportunitatea de a-și demonstra talentul a fost și protagonistul nostru de astăzi. Transferat în anul 2007 de la FC Southampton, Bale și-a demonstrat treptat banii plătiți. Cele 10 milioane de lire sterline transferate în contul grupării din sudul Angliei au fost pe deplin justificate în acest început fantastic de sezon pentru galez. Numărul 3 de la Spurs a fost principala atracție a fanilor de pe White Hart Lane, demonstrându-și imensul talent, indiferent de adversarul întâlnit în cale. Galezii reprezintă un popor dornic de afirmare indiferent de domeniu, iar din acest punct de vedere Bale este un exemplu demn de urmat. Probabil l-ați putut vedea pe acest senzațional jucător înscriind un hat-trick remarcabil pe Giussepe Meazza împotriva campioanei en-titre a Europei, Internazionale Milano. Atunci vizitatorii evoluau de minute bune în inferioritate numerică, însă în același timp s-a dovedit a fi benefic pentru Gareth Bale. Simțind cum coechipierii săi căzuseră psihic definitiv, galezul a vrut să arate că este un fotbalist extraordinar. Pătrunderile impetuoase pe banda stângă au fost de-a dreptul uluitoare și pentru o singură zi, fanii ''nerrazurilor'' erau oarecum surprinși de tupeul fantastic al acestui fotbalist în vârstă de 21 ani.

Ulterior, ei au asistat pe White Hart Lane la o demonstrație remarcabilă de pătrunderi pe banda stângă. De atunci, acest Gareth Bale a intrat definitiv în inimile suporterilor britanici, indiferent al cărui suporter ești. De ce spun asta? Pentru că a fost nevoie de umilirea unuia dintre cei mai respectați fundași dreapta de pe Planetă, brazilianul Maicon. Place publicului britanic când un jucător profesionist de talie mondială este pur și simplu surclasat la absolut orice capitol de către adversar. Bale a trecut practic bariera aceasta a idolatrizării într-un stil caracteristic, tipic englezește. Mingea când se află la picioarele sale devine instantaneu de neoprit, iar fanii celor de la Spurs simt imediat cum tribunele freamătă. Se crează o atmosferă remarcabilă, iar talentatului mijlocaș galez îi priește de minune aceste încurajări primite. Devine automat concentrat în plus când aude scandările asupra sa și produce imediat un binemeritat șoc sufletesc, dat în special de aceste repetate pătrunderi pe banda stângă. Repet, adversarii se tem imediat de imensul său travaliu și cei care reușesc într-adevăr să-l stopeze, de obicei câștigă o partidă oficială.

Astăzi începând cu ora 14:45, Tottenham Hotspur întâlnește rivala tradițională din nordul Angliei, Arsenal Londra. Acest meci este unul foarte special și trebuie tratat ca atare de către cei 22 jucători aflați pe teren. Emirates Stadium va găzdui cel de-al 165-lea derby londonez și așteptările sunt uriașe în acest meci, atât din partea fotbaliștilor, cât mai ales al suporterilor, cei care reușesc întotdeauna să creeze cea mai bună atmosferă posibilă într-un asemenea duel încărcat de pasiune și orgoliu britanic. De-a lungul timpului, cele două echipe de astăzi au oferit microbiștilor partide de neuitat, care au devenit ulterior exemple de urmat în privința tratării unui meci din sportul rege. Seriozitatea și concentrarea devin în acest moment principalele două avantaje de care cea mai bună se va achita de sarcini, va triumfa în acest derby tradițional din Marea Britanie. Bale va avea de înfruntat o echipă foarte matură în joc, iar o eventuală urmărire îndeaproape asupra sa, va afecta oarecum mecanismul gândit de Sir Harry Redknapp. '' Tunarii'' știu foarte bine că prestația foarte bună a rivalilor din acest derby depinde în mare măsură de Gareth Bale, cel care a devenit între timp principala '' gură de foc '' . În caz că Arsene Wenger i-a pregătit o tactică care să-i stopeze fuleurile fantastice de pe bandă, atunci cu siguranță Arsenal Londra va triumfa în acest duel, dar dacă va eșua lamentabil, atunci totul se poate schimba în favoarea elevilor lui Harry Redknapp . Vom vedea cu toții ce se va întâmpla în acest fascinant derby londonez. Cei mai buni să câștige!

Update: Tottenham Hotspur a reușit o victorie superbă pe Emirates Stadium în dauna marii rivale londoneze, Arsenal Londra. Această partidă a fost una în care ambiția și determinarea au decis totul în favoarea elevilor lui Harry Redknapp. Gazdele au început mult mai bine întâlnirea cu adversarii săi și după prima repriză regulamentară, tabela indică un 2-0 liniștitor pentru '' tunari '' . Nimeni nu se aștepta ca scorul final să fie defavorabil băieților reputatului manager francez Arsene Wenger. Cum întotdeauna există și un colectiv puternic care știe permanent să profite de un început nu tocmai fast, Tottenham Hotspur au întors incredibil rezultatul și au plecat victorioși de pe Emirates Stadium după o pauză de 17 ani. Gareth Bale a dat tonul revenirii oaspeților, înscriind la doar 5 minute după reluare. Ulterior, golurile reușite de Rafael van der Vaart și Younes Kaboul au adus un succes meritat vizitatorilor. Tottenham a crezut mereu în șansa ei și le-au dat o palmă morală puternicilor săi oponenți de astăzi. Acest meci este dovada pură că odată ce-și revine 100% dintr-o perioadă mai puțin fastă, Gareth Bale redează un entuziasm incredibil colegilor săi. Ați văzut probabil ce s-a întâmplat după golul mijlocașului stânga de origine galeză. Absolut toți coechipierii săi au demonstrat celor de la Arsenal că nu este de glumit cu ei dacă într-adevăr își revin din punct de vedere psihic.


Reactions

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. Sper ca dupa o eventuare plecare a lui la alta echipa sa aibe acelasi randament. Cred ca a demonstrat destul la Tottenham si e momentul sa plece la o echipa care sa se lupte pentru campionat, cupa sau cine stie....poate la una care sa lupte pentru trofeul Champions League.

    RăspundețiȘtergere
  2. Spurs nu-l va ceda foarte ușor. A fost adus pentru aproximativ 15 mil euro. Îți dai seama că ar putea pleca pe o sumă cel puțin dublă. Vom vedea în continuare ce va fi. Odată ajuns la un club mare, Gareth Bale nu va mai fi amintit aici.

    RăspundețiȘtergere
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)