Álvaro Vadillo


2013 mă obligă pur și simplu să reiau activitatea de odinioară. Anul trecut, m-am ocupat mai degrabă să îl ajut pe un ieșean cu dezvoltarea unui proiect sportiv, astfel că începând cu această zi, una tradițională, revin cu forțe proaspete. Privilegiatul serii se numește Álvaro Vadillo și aparține de Real Betis. În rândurile următoare îi puteți cunoaște calitățile ce m-au determinat să îl consider o promisiune.

Álvaro se remarcă în duelurile ce îi solicită condiția fizică, fiind din acest punct de vedere o extremă viabilă pentru contraatac. Pentru a face față acestei provocări ai nevoie de calități indispensabile unei asemenea poziții pe gazon: sprintul, conclucrarea din priviri cu colegul de pe bandă și nu în cele din urmă, clarviziunea, aspect necesar pentru a ajuta ofensiva. Vadillo nu este genul de fotbalist care să bage capul în pământ în situații favorabile, fapt ce favorizează iminent dezvoltarea fotbalistică. Cea mai importantă etapă în privința perfecționării depline este responsabilitatea, cauză nobilă pentru colectiv, preocupat în mod deosebit să îți rezolve conștiincios eforturile considerabile.

Nu-i tocmai facil să reziști tentației de dribling în condiții prielnice, dar mai presus de acest lucru te ajută să găsești soluții viabile în caz că devii pradă defensivei adverse. Dezvoltându-și o astfel de personalitate în cadrul grupului, jucătorul propune anumite idei considerate de către acesta, foarte importante. La cei 18 ani ai săi, Álvaro Vadillo stăpânește excepțional aceste atribuții cuvenite unui fotbalist dornic de afirmare. Se ajută reciproc cu coechipierii de la mijlocul terenului și în cele mai multe cazuri nu ezită să valorifice avantajul tinereții. Ba mai mult, gândește lucid în momente dificile. Am observat cum îi îndeamnă să rămână concentrați. Atitudinea respectivă o pot avea în proporție covârșitoare doar campionii.

În viitorul apropiat, diverși tehnicieni îl vor considera o opțiune viabilă în angrenaj, strict din cauza mentalității ''sănătoase'', întrucât îndeplinește criteriile de performanță. Dacă în momentul de actual rămâne fidel personalității căpătate în cadrul grupării andaluze, conducerea administrativă a cluburilor puternice din sportul rege va ține cont de progresul puștiului. Nu-i de mirare că A.C. Fiorentina, Arsenal Londra sau Manchester United se interesează de serviciile sale. El și-a construit această imagine. Sunt sigur că nu-și schimbă logica dacă ar afla că asemenea echipe îl urmăresc îndeaproape.
Reactions

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii