Jose Cevallos jr: playmaker-ul ce-și arată colții în stil de mare campion

Campionatul sud-american rezervat jucătorilor până-n 20 de ani a fost o rampă de lansare pentru idolii tribunelor. Farmecul acestei competiții îți oferă oportunitatea de-a înlătura orice dubiu care aplanează asupra ta. Motivația te ajută în această tentativă lăudabilă de a-ți impresiona conaționalii ce încă nu-s convinși de calitățile tale, îndeosebi testate de către oponenți. Printr-o astfel de conjunctură pornești în calea perfecționării. Nu-i deloc facil să impresionezi în mod plăcut microbiștii de pretutindeni. Întotdeauna sunt cu ochii pe tine, indiferent de nivelul jocului.

Cine a urmărit turneul a observat cum majoritatea puștilor nu resimt presiunea afirmării în plan global, întrucât conștientizează cu toții că de îndată ce scapi profund de eterna meteahnă ce împiedică dezvoltarea fotbalistică, automat devii un subiect pe gustul publicului, respectiv membrilor conducerii diverselor cluburi din sportul rege. Un playmaker de origine ecuadoriană se încadrează perfect în descrierea de sus. Îi veți cunoaște stilul de joc și totodată veți constata că echipele ce s-au interesat de serviciile sale i se potrivesc ca o mănușă.

La prima vedere, Jose Cevallos jr. nu vă spune absolut nimic, însă protagonistul nostru de astăzi și-a rezervat neîncetat timp în privința popularității, oferind servicii de cea mai bună calitate tuturor spectatorilor prezenți pe diverse arene sportive de pe mapamond. Ceea ce-a fost o misiune ușoară, având în vedere nivelul implicării, extrem de ridicat și în același timp necesar revirimentului sportiv.

Fiul mult mai cunoscutului José Francisco Cevallos a avut parte de-o experiență nefastă în ”cizmă’’ , dar tocmai perioada respectivă l-a întărit din punct de vedere emoțional, dorind într-o proporție covârșitoare să demonstreze tuturor din ce material este făcut, ca să zic așa. Cevallos jr. dorea să pună capăt evenimentelor neplăcute trăite pe propria lui piele în cadrul celor de la Juventus Torino, unde a fost împrumutat în sezonul 2012-2013 de către LDU Quito, timp în care n-a putut să îi convingă pe oficialii torinezi că merită într-adevăr un loc printre ei.
                                                                              
                                                                        *******
I-a fost greu să se împace cu situația. Considera că datorită calităților sale ce constă într-o viziune impecabilă asupra jocului, calmitate în momente aprige ale oricărei dispute avute cu adversarii întâlniți în cale și luarea unor decizii (pasare spre cel mai apropiat coleg aflat într-o zonă liberă sau plasarea șuturilor într-un colț ce îi garanta celebrarea golurilor) în favoarea intereselor sale, era destinat să fie ucenicul legendarului Andrea Pirlo. Destinul nu i-a priit și în prezent se străduiește enorm să recapete senzația de atunci. A reușit, în cele din urmă.

Omul nu trăiește din amintiri, ci merge mai departe.  Celebrul proverb i-a devenit aliat de nădejde în condiții potrivnice. La cei 20 de ani ai săi, Jose Cevallos jr. este curtat intens de cluburi precum FC Sevilla, Villarreal CF sau Valencia CF. Cu siguranță că fără să stăpânească procedeul driblingului pe spații mici n-ar fi ajuns în această postură. Este simplu. Fotbalul spaniol este predominat de cei înzestrați cu calități tehnice, plăcute publicului larg.  

Jose cunoaște foarte bine acest aspect și așteaptă oportunitatea de-a evolua în cel mai spectaculos campionat al mapamondului. Nu doar cele patru reușite de la actuala ediție a campionatului sud-american U-20 cât și cele două assist-uri îl vor ajuta să-și îndeplinească visul ci și constanța în evoluții. Credeți-mă, nu-i o misiune dificilă pentru un băiat obișnuit cu factorul intransigenței. Vom vedea cu toții ce ne va oferi în continuare Jose Cevallos jr. Dacă a reușit să mă convingă pe mine să îi dedic spații largi, cu siguranță vă va captiva la rându-i . Doar este un playmaker ce-și arată colții în stil de mare campion. 
Reactions

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii