Konstantin Rausch amintește prin determinare de Michael Tarnat


Încep acest week-end cu un fotbalist ce provine din campionatul nemțesc și apără culorile clubului Hannover 96. Konstantin Rausch este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din lotul avut la dispoziție de domnul Mirko Slomka și reprezintă un punct de atracție în vestiar când vine vorba despre motivaționarea propriilor colegi în momentele dificile ale unui sezon competițional. Deși are doar 20 ani, Rausch devine instantaneu un mentor de care coechipierii săi țin cont în majoritatea cazurilor când jocul echipei nu merge mai deloc. Amintește prin determinare și urcările în ofensivă cu un alt produs de mare succes dat de fotbalul german, Michael Tarnat. Fostul mare fundaș lateral stânga al celei mai iubite echipe nemțești din istorie, Bayern Munchen l-a apucat spre sfârșitul carierei coleg pe acest Konstantin Rausch și a declarat nu de multe ori că este urmașul său de drept. Vorbele domniei sale au fost 100% acoperite de orice dubiu care aplanau asupra performanțelor ulterioare ale lui Rausch și în prezent se bucură de o simpatie imensă în Hannovra.

Ca mai marea majoritate a actualilor fotbaliști germani, Rausch s-a născut tocmai în Uniunea Sovietică, dar datorită deselor războaie purtate pe atunci, a emigrat împreună cu familia sa în Germania și așa a putut să devină un fotbalist profesionist pe care te poți baza în absolut orice moment. La cei 20 de ani ai săi, Rausch este căpitanul naționalei U21 și datorită faptului că își demonstrează realele calități în aproape fiecare meci în tricoul actualei sale echipe a fost până nu demult monitorizat cu foarte mare atenție de către selecționerul Joakim Low pentru o eventuală convocare în lotul lărgit al naționalei '' Mannschaft-ului '' . Acest lucru a fost posibil datorită în special meciurilor remarcabile reușite în tricoul vișiniu, acolo unde urcările în ofensivă au fost în multe rânduri convertite în gol de către colegii săi din avanposturi. Știe în permanență să ofere pasa decisivă când urcă cu mingea la picioare spre careul advers, dar în același timp poate să expedieze șuturi letale de care portarul nu prea este încântat. Mai pe scurt, deține un șut impresionant de la distanță care amintește iarăși de celebrul Michael Tarnat.

Astăzi începând cu ora 16:30, Hannover 96 se deplasează la Borussia M'Gladbach și vom avea parte de un meci foarte echilibrat după părerea mea, deși în această ediție din Bundesliga, elevii lui Michael Frontzek nu s-au descurcat mai deloc bine în postura de echipă gazdă, ei excelând mai mult în deplasări, acolo unde au scos mai multe puncte decât pe teren propriu. Cele două tabere se află în situații total opuse. Dacă vizitatorii se luptă în acest moment pentru un loc în viitoarea ediție a Ligii Campionilor, gazdele se confruntă cu probleme grave în privința obținerii punctelor, ei aflându-se pe ultimul loc cu doar 10 puncte din 14 meciuri scurse din campionat. Nevoia mare de puncte i-ar putea face pe cei echipați în mod obișnuit într-un alb predominant, să reușească un meci de care la fluierul final al arbitrului să știe că toate cele 3 puncte puse în joc vor fi căștigate, însă Hannover 96 nu este o grupare pe care o poți învinge atât de ușor și Konstantin Rausch poate fi cheia unui eventual succes al oaspeților, întrucât pătrunerile sale pe bandă sunt în cele mai multe cazuri letale.

Update: Konstantin Rausch a fost într-o formă excepțională pe Borussia Park și împreună cu colegii săi au obținut un nou succes care le garantează menținerea în zona locurilor de Liga Campionilor. A fost întâlnire foarte echilibrată decisă în mare măsură de concentrarea elevilor luiu Mirko Slomka. Hannover 96 a fost gruparea mult mai bună în repriza secundă și acest lucru s-a văzut pe tabela de marcaj. Scorul final de 2-1 a fost datorat concentrării mult mai bune al vizitatorilor. Rausch a fost trimis în această partidă să ocupe postul de mijlocaș stângă, dar și în aceste condiții și-a pus contribuția într-o nouă victorie. Jocul său perfect era foarte aproape să-i aducă și beneficiile dorite, însă spre ultimele momente ale partidei a fost ghinionist, lovind transversala. Una peste alta, un joc foarte reușit al fotbalistului de origine germană.


Reactions

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii