Mark Albrighton, fotbalist loial grupării Aston Villa


Mark Albrighton este singura mea propunere de astăzi pentru voi. Acest fotbalist evoluează în Anglia la gruparea Aston Villa, una dintre cele patru câștigătoare ale celei mai importante competiții intercluburi date de către fotbalul englezesc. Cel care îi are ca model de fotbaliști pe celebrii Benito Carbone și David Ginola a devenit de la debutul său în cadrul grupării antrenate în prezent de francezul Gerard Houllier, un jucător esențial în planurile uneia dintre cele mai apreciate grupări profesioniste din Insulă. Produs 100% al formației din apropierea Casei Regale Britanice aflată în Birmingham, Albrighton a fost îndelung apreciat de scoțianul Martin O'Neill, cel care ocupa funcția de antrenor până la venirea lui Houllier.

Clubul din Birmingham s-a aflat ani buni într-o mediocritate neașteptată, iar clasările ulterioare din Premier League au confirmat faptul că cei porecliți '' The Villans '' nu mai reușeau să convingă așteptările fanilor în privința realizării unor performanțe demne de apreciat pentru orice microbist. Nici măcar începutul milleniului 3 nu i-a făcut într-adevăr pe oficiali să încerce ceva în așa fel încât Aston Villa să devină gruparea care oferea momente de neuitat în timpul anilor 80. Timpul trecea și ideile lipseau cu desăvârșire. A fost nevoie de aplicarea unui plan care viza creșterea unor tineri talentați în propria academie pentru ca mai târziu să nu fie obligată permanent să lupte pentru a-și menține locul în viitoarea ediție de campionat. Datorită acestui plan ingenios, Aston Villa a putut să arunce în luptă tineri fotbaliști care în prezent sunt foarte respectați. Printre ei se află și acest Mark Albrighton, un suporter înainte de toate.

Ați auzit bine prieteni. Acest jucător s-a declarat încă din perioada copilăriei un suporter adevărat al grupării din Birmingham și încă din anul 1992 apără destinele formației sale de suflet. Tocmai din această cauză este idolatrizat nebunește de suporterii frenetici și acest lucru îi conferă un binemeritat loc în sufletele susținătorilor care-i are Aston Villa. Lăsând deoparte faptul că este suporter adevărat, Albrighton se află printre puținii fotbaliști din Marea Britanie care încearcă în fiecare partidă să-și pună amprenta pe viitoarele realizări ale colegilor săi. Amintiți-vă meciul cu Manchester United și cu siguranță îmi veți da dreptate. Asta explică în mare măsura loialitatea oferită acestei echipe. Albrighton a fost încă de la bun început preferat de către diferiți antrenori care s-au perindat la Aston Villa, pentru că oferea un grad ridicat de personalitate și dorință fantastică de revenire al acestei formații în prim-planul fotbalului englezesc. Dacă vreodată această grupare va reveni în prim-plan, cu siguranță că Albrighton va fi considerat căpitanul corabiei.

Astăzi, colegii săi vor întâlni pe FC Liverpool și acest meci va fi de asemenea un bun prilej de revenire pe Anfield al tehnicianului care s-a consacrat în performanțe, Houllier. Acest inedit duel era la mijlocul anilor 80 un punct de atracție în Marea Britanie, deoarece înverșunarea cu care era tratată disputa amintea tuturor de momentele grele prin care treceau englezii în cel de-al Doilea Război Mondial. Ora 22:00 va fi un motiv întemeiat pentru a privi un spectacol sportiv desăvârșit, iar Mark Albrighton poate deveni un factor determinant în privința unui rezultat pozitiv obținut de Aston Villa pe Anfield. Veți asista cu toții la o reprezentație bravă din partea acestei extreme dreapta și acest lucru poate oferi momente de neuitat. Baftă, Mark Albrighton.

Update: Mark Albrighton a avut o evoluție lamentabilă și scorul final de 3-0 pentru FC Liverpool nu a mirat pe absolut nimeni. Deși puștiul începea partida extrem de curajos, punându-l încă din primele 10 minute la încercare pe Jose Manuel Reina, ''cormoranii'' au profitat de faptul că fundașii vizitatorilor n-au fost atenți în momentul apariției în careul propriu al celor trei marcatori de azi-noapte, David N'Gog, Ryan Babel și Maxi Rodriguez. Tridentul care și-a trecut cu această ocazie numele pe lista marcatorilor de pe Anfield au fost principalii realizatori ai acestei victorii fără mari bătăi de cap obținută în dauna celor de la Aston Villa. Albrighton a fost supravegheat atent de către Paul Konchesky și Martin Skrtel, motiv pentru care evoluția sa din această întâlnirea a lăsat de dorit. Doar 65 de minute a evoluat tânăra speranță engleză. Nu a fost tocmai meciul care să-l amintească cu plăcere microbiștilor, dar fiecare sportiv trece prin momente groaznice în carieră.


Reactions

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)