Álvaro Vázquez, fotbalist asemănător ca stil de joc cu Thomas Müller


Cel de-al doilea protagonist și în cele din urmă ultimul pe ziua de astăzi, provine tot din campionatul Spaniei, acolo unde putem vedea foarte mulți tineri talentați încercând din răsputeri să-și facă o imagine foarte bună printre susținătorii diverselor echipe angrenate în bătălii neîncetate și în același timp spectaculoase, pline de dramatism. Una dintre surprizele plăcute în această ediție este concitadina marii FC Barcelona, Espanyol. Elevii argentinianului Mauricio Pochetinno au realizat până acum meciuri fantastice care au apropiat gruparea catalană aproape de zona Ligii Campionilor, fiind doar la 3 puncte distanță de ultima clasată pentru a evolua în preliminariile celei mai titrate competiții intercluburi din Europa, Valencia CF. Fostul internațional sud-american a promovat destule talente din pepiniera proprie și rezultate n-au întârziat să apară. Unul dintre cei promovați insistent de Pochettino își are locul acum pe blogul meu personal. Numele său este Álvaro Vázquez și evoluează pe poziția de mijlocaș ofensiv, ceva asemănător germanului Thomas Müller.

Datorită accidentări suferite de argentinianul Osvaldo, Vázquez a fost chemat în cadrul primei echipe de Pochettino, iar evoluțiile sale l-au încântat pe deplin. Unul dintre principalele atuuri ale acestui talentat mijlocaș ofensiv spaniol în vârstă de numai 19 ani constă într-o viziune remarcabilă asupra jocului. Când situația devine oarecum deranjantă pentru Espanyol Barcelona, Álvaro Vázquez reușește în cele mai multe rânduri să devină un pasator prin excelență sau în cel mai bun caz, urcă în avanposturi să-i ajute pe colegii săi. În ultimul meci avut de cei porecliți '' perikos '' contribuția avută în victoria obținută contra formației Real Zaragoza a fost enormă. Scorul final de 4-0 a arătat faptul că acest fotbalist poate face diferența în momente delicate ale meciului. Pe lângă faptul că i-a ajutat enorm pe coechipieri să-și treacă numele pe lista marcatorilor, el nu s-a lăsat mai prejos și a contribuit la umilința vizitatorilor.

Începând cu ora 23:00, Espanyol Barcelona se deplasează în provincia andaluză pentru a întâlni puternica grupare FC Sevilla. Încrederea este de partea oaspeților, ei alcătuind un grup foarte puternic, chiar dacă majoritatea dintre ei n-au depășit vârsta de 25 ani. Se anunță un duel extrem de spectaculos, întrucât ambele tabere se află într-o formă de excepție și pentru a continua pe aceeași linie ascendentă, toți cei implicați în acest duel destul de echilibrat vor încerca să aducă spectatorilor de pe Ramon Sanchez Pizjuan un binemeritat regal fotbalistic. Șansele în privința unei victorii catalane pe un teren extrem de dificil stau exclusiv în capacitățile acestui remarcabil tânăr fotbalist.
Reactions

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii